Kovojo 1,5 dienos ir pasidavė - skelbiama neįtikėtina „wagneriečio“ pasidavimo priežastis (Video)  ()

„Wagnerietis“ pasakoja savo pasidavimo istoriją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

20-metis „wagnerietis“ Andrejus iš Astrachanės neturėjo kito pasirinkimo, jis pasidavė Ukrainos kariams, kai „draugai“ jį išvijo iš apkasų.

Pokalbio vaizdo įrašą paskelbė 54-oji K2 padalinio kovinė grupė.

„Wagnerietis“ ukrainiečių kariams pasakė, kad kovojo tik 1,5 dienos. Anot okupanto iš PMC, jis norėjo „pabėgti“ iš Ukrainos, tačiau jam sutrukdė įvykis, atsitikęs su jo „kolega“, kuris iki bandymo pabėgti buvo „anuliuotas“. Rusas patikslino, kad „anuliuotas“ PMC „Wagner“ gretose reiškia sušaudytas.

„Wagnerietis“ prisipažino, kad Ukrainos nelaisvėje su juo elgiamasi gerai, o apie PMC nuostolius jis nieko nežino. Atskirai jis papasakojo, kaip buvo paimtas į nelaisvę. Paaiškėjo, kad jis buvo tiesiog išmestas iš apkasų.

„Sėdėjau apkasuose, jie („Wagneriečiai“ - UNIAN) sako: „Išeik. Čia nėra vietos“. Nuėjau į kitus apkasus. Jūsų „paukštis" jau skraidė čia. Ir taip aš bėgiojau iš vienų apkasų į kitus, o jūsų dronas vis skraidė virš manęs. Stovėjau ir žiūrėjau į jūsų droną, žengiau du žingsnius į priekį, iškėliau rankas ir pasidaviau. Nesitikėjau, kad mes būsim taip išmetami iš apkasų“, – pasakojo wagnerietis.

 

Okupantas pasakojo, kad buvo užverbuotas kolonijoje, kurioje atliko bausmę. Už dalyvavimą PMC jam pažadėjo 300 tūkstančių rublių, o už karinės technikos sunaikinimą - atskirą mokėjimą. Už HIMARS sunaikinimą pažadėjo sumokėti milijonus.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(94)
(0)
(94)

Komentarai ()

Susijusios žymos: