[Žinios trumpai] Rusijos kariai turi didelę problemą: krenta tiesiog apkasuose (Video)  ()

Prasidėjus žiemai Rusijos kariai pradeda mirti tiesiog apkasuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariuomenė pradeda patirti nuostolių dėl oro sąlygų pablogėjimo fronto linijoje. Per pastarąsias kelias dienas internete pasirodė nemažai vaizdo įrašų, kuriuose Rusijos kariai kenčia nuo šalčio ar net miršta tiesiog apkasuose.

Apie tai rašo karo analitikas ir NATO sausumos pajėgų ekspertas Thomas Theineris. Savo puslapyje socialiniame tinkle „Twitter“ jis paskelbė vaizdo įrašą, nufilmuotą Ukrainos dronu.

Jame vienas iš Rusijos karių tikrina savo bendražygių gyvybę. „Vaizdo įrašas, kaip rusų karys tikrina savo bendražygius, iš kurių trys naktį mirė nuo šalčio“, – sakoma pranešime. Theineris taip pat pabrėžė, kad tai - informacija tiems, kurie mano, kad rusai yra atsparūs šalčiui.

 

Specialisto teigimu, esant žemesnei nei 10°C temperatūrai, gali pasireikšti hipotermija - neigiama temperatūra tam net nebūtina. Miego trūkumas ir išsekimas pagreitina simptomų, tokių kaip nuovargis, vangumas, mieguistumas, atsiradimą. Galiausiai tinkamos aprangos neturintys žmonės tiesiog užmiega ir nebepabunda.

(174)
(0)
(174)

Komentarai ()

Susijusios žymos: