„Tai įvyks greičiau, nei mes visi tikimės“ – Arestovičius apie neišvengiamą Krymo išvadavimą (Video)  ()

Po pralaimėjimo Putino režimas atsakys už viską.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija nesugebės išlaikyti Krymo savo kontrolėje. Pusiasalio griūtis įvyks per trumpiausią įmanomą laiką.

Tokį pareiškimą lapkričio 26-osios vakarą „YouTube“ kanalo „Feigin LIVE“ eteryje paskelbė Ukrainos prezidento kanceliarijos patarėjas Oleksijus Arestovičius.

„Ukrainos ginkluotųjų pajėgų artėjimas prie Krymo vartų reiškia nugriautą Krymo tiltą, kurio eksploatuoti bus neįmanoma. Tiekimas eis per laivus. Tačiau bet koks laivas, kuris bandys kišti nosį ten, bet koks orlaivis, kuris bandys ten skristi, bus ramiai pasiektas Ukrainos raketų: „Harpūnų“ ir „Neptūnų“. Artėjant prie Krymo jie blokuos viską, kas yra toli už Krymo sienų. O ką padarys HIMARS daryti su tais, kurie liko Kryme? Ukrainos pėstininkui teliks tik rūkyti ir eiti į suartus aerodromus, laukus, kareivines, štabus, sandėlius ir taip toliau“, – sakė patarėjas.

Jis patikslino, kad Krymas taps spąstais Rusijos Federacijos okupacinei armijai.

„Primenu, kad per visą Rusijos karinę istoriją Krymas niekada nebuvo apgintas. Jį visada paimdavo tie, kurie norėjo. Vokiečiai paėmė praktiškai nepanaudoję nei vieno tanko, tik su pėstininkų daliniais. Nepaisant to, kad sovietų tankų ten buvo tiek, kad o brangioji mama!“ - pasakė Arestovičius.

 

Jis įsitikinęs, kad prieš Krymo atidavimą Rusijos kariuomenė ir FSB karininkai bei kiti parsidavėliai ims masiškai vežti savo šeimas per visą Krymo tiltą.

“Tai tikrai bus. Tai bus greičiau, nei mes visi tikimės“, - sakė OP atstovas.

Jis pridūrė, kad Rusijos valdžia labai pasigailės dėl Krymo. Po pralaimėjimo Putino režimas atsakys už viską.

„Kai Putino Rusija praras visas okupuotas Ukrainos teritorijas, kariuomenę, ekonomiką ir ateitį, maištingi piliečiai pradės ieškoti atsakingų už šią avantiūrą. O šio sąrašo viršuje atsidurs Lavrovas, kartu su Putinu ir Šoigu.“ – pareiškė Arestovičius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(146)
(2)
(144)

Komentarai ()

Susijusios žymos: