[Žinios trumpai] Šaltinis Rusijos kariuomenėje: „Maskva planuoja gigantišką puolimą per minų laukus - bus kruviniausios žudynės XXI a.“  ()

Rusijos Federacijos generalinis štabas ruošia naują invaziją iš Baltarusijos, tikina Vladimiras Osečkinas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusija gali pakartoti savo nesėkmingą kampaniją prieš Kyjivą, surengdama invaziją iš Baltarusijos teritorijos. Tokį scenarijų rengia Rusijos Federacijos generalinis štabas, teigia žinomas Rusijos žmogaus teisių aktyvistas, organizacijos Gulagu.net lyderis Vladimiras Osečkinas, remdamasis šaltiniu Rusijos Federacijos karinėje vadovybėje.

„Prieš kelias dienas gavome laišką iš asmens, kuris yra tiesiogiai susijęs su Gynybos ministerijos generaliniu štabu. Svarstomas invazijos planas iš Baltarusijos“, – sakė Osečkinas.

Jis pažymėjo, kad po Rusijos kariuomenės pabėgimo ukrainiečiai pasienyje su Baltarusija įrengė labai rimtą gynybos liniją, skirtą sulaikyti agresoriaus pakartotinį puolimą. Tai apima minų laukus. Bet Rusijos Federacijos generalinis štabas planuoja juos išvalyti savo karių kūnais, tikina Osečkinas.

„Jie paruošė didžiulį skaičių kalinių vien tam, kad jie eitų tiesiai, pramušdami skylę šiame minų laukų žemėlapyje, atlaisvindami kelią transporto priemonėms“, – aiškino Osečkinas.

Žmogaus teisių aktyvistas taip pat patikslino, kad profesionalūs desantininkai, kurie anksčiau buvo išvesti iš dešiniojo Chersono regiono dalies, perkeliami į Baltarusiją. Tikriausiai jie planuoja juos panaudoti kaip pagrindinę puolimo jėgą. „Tai bus kruviniausios žudynės XXI amžiaus istorijoje“, – sakė Osečkinas.

 

Jis patikslino, kad paviešinus šaltinio laišką, Rusijos Federacijos ginkluotųjų pajėgų generaliniame štabe prasidėjo rimti patikrinimai. Žvalgybos agentūros ieško informacijos nutekėjimo šaltinio. O tai, jo žodžiais, netiesiogiai patvirtina pateiktos informacijos teisingumą.

(83)
(7)
(76)

Komentarai ()

Susijusios žymos: