[Žinios trumpai] „Šios mašinos žmogus niekada neparduotų“ - komentaruose atskleidė Rusijos kareivio plėšikavimą  (1)

Vagys iš Rusijos okupacinių pajėgų visai nesigėdija, kad pardavinėja jiems nepriklausančius automobilius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Laikinai užimtame Berdianske rašistai nesislėpdami plėšikauja ir pardavinėja svetimą turtą. Rusai parduoda automobilius, kuriuos pavogė iš Mariupolio.

Kanalas „Katarsis“ parodė rusų plėšikavimo įrodymus. Vienas iš okupantų net nesistengia slėpti savo nusikaltimų ir skelbia vogtų automobilių pardavimo skelbimus.

Rusų karys Viktoras, turintis profilio nuotrauką su neuždengtu veidu ir karine uniforma nusprendė parduoti automobilį BMW. Tačiau komentaruose buvo žmonių, kurie atskleidė nusikaltimą: „Ar savininkas žino, kad turite? Šis automobilis iš Mariupolio, žmogus niekada jo neparduotų. Pavogė iš namų!“

Ar plėšikams pavyko parduoti vogtą automobilį, nepranešama. Tačiau komentaruose vartotojai taip pat pažymėjo, kad tokie atvejai tarp okupantų yra dažni. Rusai stengiasi gauti kuo daugiau naudos, todėl viską, ką mato, vagia ir parduoda.

 

Tai stebima nuo Rusijos invazijos pradžios, kai rusai tempdavo vogtą turtą į pašto punktus Rusijoje ir Baltarusijoje. Nuo telefonų ir paspirtukų iki televizorių ir skalbimo mašinų - vagiama viskas. Rusai tai nelabai ir slepia - vogti daiktai vadinami „tofėjais“.

(11)
(19)
(-8)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: