[Žinios trumpai] Kai pamatė šį video, Rusijos politikus ištiko infarktas: „tai niekšai, jie tikri šėtonai“  ()

Dūmos Tarptautinių reikalų komiteto vadovas Leonidas Sluckis Ukrainos politikus išvadino niekšais ir pasiūlė jiems keliauti į zoologijos sodą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-12-10 [Žinios trumpai] Kai pamatė šį video, Rusijos politikus ištiko infarktas: „tai niekšai, jie tikri šėtonai“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Ukrainos niekšai JAV Kongrese surengė šlykštų spektaklį savo malonumui. Jie viešai nusišluostė kojas į specialiai per vandenyną gabentą DLR vėliavą (pasirodo, Amerikos muitinę praeina). Ir net vaizdo įrašas buvo įkeltas į socialinį tinklą „Kvartal 95“ stiliumi“, – pasakojo Sluckis. Jis taip pat pridūrė, kad Ukrainos delegacija po to turėjo vykti tiesiai į zoologijos sodą.

„Nors gyvūnai daug geresni už jų palikuonis. Civilizuoti žmonės taip nesielgia, nedalyvauja šėtoniškoje veikloje ir šou, skirtuose primityviausiems jausmams“, – pabrėžė Sluckis.

Ukrainos delegacija JAV Kongrese tikrai nusišluostė kojas į vadinamosios „Donecko Liaudies Respublikos“ vėliavą. DLR - tai Putino išradimas, dažnai vadinamas separatistų laisvės siekiu. DLR idėja buvo sukurta Rusijoje, ne Donecke.

(160)
(3)
(157)

Komentarai ()

Susijusios žymos: