Solovjovo kalba išgąsdino Donbaso separatistus: skelbiama, ką Kremlius tikrai atiduos Hagos tribunolui  ()

Kremliaus propaganda gali kaltinti vadinamąją „L/DLR" dėl pralaimėto karo. „Netrukus V. Solovjovas kaltins mus dėl visų Rusijos bėdų", – Donbaso separatistai pradėjo „matyti šviesą".


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremlius gali apkaltinti Donbasą atsakingu už praloštą karą. Tokią nuomonę savo „Telegram" tinklaraštyje išsakė Odesos separatistas, „rusiškojo pasaulio" mylėtojas Igoris Dimitrijevas.

„Manau, V. Solovjovas netrukus apkaltins Donecką dėl Rusijos Federacijos problemų. Jis tiesioginiame eteryje pasakys, kad būtent „LLR" gyventojai supykdė Maskvą su partneriais. Ir tai pavyks! Jis perims sociologinę konflikto tendenciją, jog visi pavargo nuo konflikto, o jūs ir aš veržiamės diržus", – rašė kolaborantas.

Jis išreiškė įsitikinimą, kad V. Solovjovo viešas O. Carevo pažeminimas buvo tik pradžia. Ukrainos žurnalistas ir buvęs Rusijos suardytų Minsko susitarimų dalyvis Denisas Kazanskis pakomentavo I. Dimitrijevo įrašą „Telegram" kanale. Jis įsitikinęs, jog situacija sparčiai klostosi pagal propagandisto I. Dimitrijevo aprašytą scenarijų.

 

„Kai viskas baigsis, visi pradės ieškoti kaltųjų. Nuo ko viskas prasidėjo. O idealūs atpirkimo ožiai, žinoma, bus L/DLR kovotojai ir išdavikai, kaip Olegas Carevas. Kaip ir jie viską padarė, netvarką, įtempė Rusiją į bereikalingą karą, jie dėl visko kalti! Niekas jų neužstos, niekas jų negailės, patogu ant jų bus viską suversti, lengvai jie gali būti išduoti Hagai", - sakė žurnalistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(63)
(0)
(63)

Komentarai ()