Košmaras Anglijoje: smogė sniegas ir plikledis – skelbiamas video, kas darosi miestuose (Video)  ()

Štai, kas nutinka, kai žiemos sąlygomis išvažiuojate automobiliu su vasarinėmis padangomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokie žiemiški orai Anglijoje reti ir nėra reikalavimo žieminėms padangoms. Tačiau pasnigus ir pašalus nutinka štai tokie kuriozai.

Keturiais ratais varomos transporto priemonės, autobusai, policijos automobiliai ir visureigiai gruodžio 11 d. Glosteršyre (Anglija) slydo nuo kelio.

Po vaizdo įrašu savo nuomonę reiškia internautai:

„Asmeniškai esu šokiruotas, kad automobiliui neuždėję žieminių padangų tiek daug žmonių nusprendė važiuoti. Man tai prilygsta vairavimui išgėrus. Jūs neturite kontrolės. Galima manyti, kad neblaivus, sėsdamas prie vairo, aiškiai negalvoja, ką daro, tačiau čia dauguma žmonių turėtų mokėti įvertinti riziką“.

„Bėda ta, kad pats važiuodamas su žieminėmis padangomis, tikriausiai nukentėsiu nuo vieno iš šių debilų“.

„Vietovėje, kur aš gyvenu, Arktyje, šiandien yra -22 °C, tamsu ir sninga. Visi važinėjame žieminėmis padangomis, keliai atviri ir eismas vyksta kaip įprastai net stačiose įkalnėse. Darželiai, mokyklos neužsidarys, nebent temperatūra nukris žemiau -28 °C, visas viešasis transportas ir parduotuvės dirba kaip įprastai... Šeštadienio vakarą buvome lauke, žiūrėdami į šiaurės pašvaistę ir danguje pūpsantį baltą tašką. Pasirodo, tai buvo Kane'o 11 metrų baudinys“, – juokauja internautas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(14)
(2)
(12)

Komentarai ()

Susijusios žymos: