Rusijos Dūmos deputatas skelbia didžiausią Rusijos kariuomenės „jėgą“: „Jie žino, kaip mirti dideliais kiekiais“  ()

Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos deputatas Dmitrijus Pevcovas sakė, kad rusų „stiprybė“ yra jų gebėjimas mirti dideliais kiekiais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propaganda pasiekė naują lygį. Dabar Rusijos Federacijoje labai vertinamas ne Ukrainos užgrobimas ir pergalė kare, o „mirtis už tėvynę“.

Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos deputatas Dmitrijus Pevcovas propagandinio televizijos kanalo „Zvezda“ eteryje nusprendė prisiminti savo aktorinę praeitį ir painterpretuoti Taraso Bulbos* monologą:

„Ir mirti taip, kaip miršta mūsiškiai... nebaisu, kad mirsi, baisu, kaip ir už ką. Kadangi mūsiškiai moka mylėti, draugauti ir mirti, ir net tokiu kiekiu... Taip, ir tokio skaičiaus šventųjų nėra nė vienoje pasaulio šalyje. Tai turbūt mūsų stiprybė, įskaitant ir skirtumą nuo viso pasaulio“, – nuo ​​scenos kalbėjo jis.

Publika jo žodžius pasitiko gausiomis ovacijomis, o laidos vedėja nusprendė patikslinti, kad „mirti už tėvynę nėra baisu“. Prie tokios išvados ji priėjo apklaususi „mobilizuotus“ ir kitus okupantus.

Tikriausiai, būdamas aktoriumi, Pevcovas nelabai įsiminė ir nesuprato tekstų. Savo karjeroje jis praleido pagrindinį dalyką:

 

„Kai valstybė reikalauja, kad žmogus mirtų, ji vadina save tėvyne“ ir nė vienas iš Antrojo pasaulinio karo veteranų niekada nepasakė „galime tai pakartoti“.

* Nikolajaus Gogolio apysaka „Tarasas Bulba“. Svarbiausias veikėjas – Tarasas Bulba – senas kazokas, laisvosios zaparožiečių kariuomenės pulkininkas, nenugalimos valios, be galo mylįs savo Tėvynę ir visas jėgas aukojantis dėl jos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(19)
(8)
(11)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: