Kritinė padėtis: serbai su Rusijos vėliavomis puolė į šturmą - pralaužė pirmąją gynybos liniją, įsikišo NATO pajėgos (Foto, Video)  (1)

Tarp Serbijos ir Kosovo – nauja paūmėjimo banga. Kosovo policijai užblokavus Yarine postą su Serbija, pastarosios gyventojai nusprendė šturmuoti sieną.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-12-19 Kritinė padėtis: serbai su Rusijos vėliavomis puolė į šturmą - pralaužė pirmąją gynybos liniją, įsikišo NATO pajėgos (Foto, Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai praneša vietiniai „Telegram“ kanalai. Liudininkai teigia, kad serbai pralaužė pirmąją policijos gynybos liniją pasienyje ir eina tiesiai į kontrolės postą.

Pagal tradiciją Serbijos mitingai neapsieina be Rusijos vėliavų. Šį kartą sienos šturmo dalyviai iš Kosovo žengė dar toliau ir atsivežė šalies agresorės vėliavos spalvų plakatą su Petro Cetinskio citata „Melskis Dievui ir laikykis Rusijos“.

Dėl serbų mitingų NATO KFOR taikdariai sutelkė daug žmonių ir technikos, o vėliau spygliuota viela ėmė blokuoti patikros postą.

 

Aljanso misijos atstovai užblokavo nurodytą objektą, esantį Serbijos ir Kosovo pasienyje, informuoja „Kosovo-Online“. Leidinio duomenimis, buvo pastebėta daugiau nei 15 „Humvee“ ir keli sunkvežimiai. Paskelbtose nuotraukose matyti, kad kelias prie patikros punkto užtvertas spygliuota viela.

Verta paminėti, kad pernai tame pačiame kontrolės punkte buvo ir panašių susirėmimų, kurie baigėsi susišaudymu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(33)
(-26)

Komentarai (1)