Šansai nuliniai: kiek iš tikro truktų Rusijos ir NATO karas? Pretenduotų į trumpiausio karo rekordą (Video)  ()

Karo žurnalistas Vladislavas Seleznevas įvertino Rusijos Federacijos ir NATO konfrontacijos tikimybę, išsakydamas tokio karo pabaigos laiką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas atsakė į televizijos laidų vedėjos klausimą, kokia tikimybė, kad Rusijos Federacija nuspręs kariauti su NATO. Vladislavas Seleznevas tai, ką išgirdo, priėmė su humoru, išsakydamas savo nuomonę šiuo klausimu.

Seleznevo interviu „Facts ICTV“ programai galite peržiūrėti  „YouTube“ kanale.

„Kai kalbame apie Rusijos Federacijos ir NATO konfrontaciją, tai greičiausiai šis karas truks kelias minutes. Kodėl? Arba per pirmąsias minutes Putinas iškart paskelbs pasidavimą, arba per 40 minučių beveik visa Rusijos Federacijos karinė infrastruktūra bus sunaikinta dėl jungtinių pajėgų, kurios yra NATO aljanso dalis, raketų smūgių“, – užtikrintai pareiškė karo ekspertas.

Tada Vladislavas Seleznevas nusprendė išplėtoti savo mintį, papildydamas išdėstytą ankščiau: „Akivaizdu, kad Putino kariuomenė šioje akistatoje neturi galimybių išgyventi ar tikėtis kažkokių derybų. Tačiau kariuomenės retorika, kuri yra skirta įtikti rusams, niekur nedingsta“.

 

Trumpiausias karas istorijoje įvyko 1896  m. rugpjūčio 27 dieną tarp Jungtinės Karalystės ir Zanzibaro Sultonato. Susidūrimas truko vos 38 minutes ir pasibaigė britų pergale.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(135)
(1)
(134)

Komentarai ()