„Nutekėjo“ slapta informacija: Kremliuje prasidėjo įnirtinga kova  ()

„Kova dėl sosto oficialiai prasidėjo. Ir ji prasidėjo ne dabar, bet dar prieš visišką Charkivo srities išvadavimą.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įtakingas amerikiečių leidinys „The Wall Street Journal“ paskelbė labai įdomų „nutekėjimą“ iš Kremliaus apie Rusijos diktatoriaus „dešinę ranką“ - Sergejų Kirijenką. Straipsnis liudija, kad aukščiausiuose Rusijos Federacijos valdžios ešelonuose jau vyksta įnirtinga kova dėl Vladimiro Putino kėdės.

Apie tai savo „Facebook“ paskyroje rašo buvęs Ukrainos informacinės politikos viceministras Dmitrijus Zolotuchinas.

Nenustatyti asmenys WSJ nutekino ne pelno organizacijos „Dialog“ organizuoto uždaro susirinkimo įrašą. Jame Rusijos Federacijos prezidento administracijos pirmasis pavaduotojas Kirijenka bandė įtikinti aukštus Rusijos pareigūnus, kad jie yra „informacinės specialiosios pajėgos“.

„Pagrindinis karas, kuris dabar vyksta, yra karas už žmonių protus. Visi mes, esantys šioje patalpoje, esame specialiosios pajėgos, kariaujančios šį karą“, - sakė Kirijenka.

 

Jis taip pat agitavo už propagandos sustiprinimą rusų darželiuose ir mokyklose, kad rusai būtų labiau linkę mirti už Putiną užkariavimo karuose.

Zolotuchinas mano, kad „nutekėjimo“ tikslas – atimti iš Kirijenkos, neva, liberalų įvaizdį, apjuodinti jį ir sutepti krauju, taip išmetant jį iš pretendentų į prezidento postą.

„Akivaizdu, kad žmonės, kurie nutekino vaizdo įrašą, kad ir kas jie būtų, nori išmesti potencialų Putino įpėdinį. O tai reiškia, kad kova dėl sosto oficialiai prasidėjo. Ir ji prasidėjo ne dabar, bet dar prieš visišką Charkivo srities išvadavimą“, – rašė Zolotuchinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(50)
(1)
(49)

Komentarai ()

Susijusios žymos: