Ukraina: Vakarai šokiruoti ką Ukraina išdarinėja Rusijoje, skelbiami taikiniai  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos vykdo operacijas Rusijos teritorijoje „naudodamos įvairias priemones“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos vykdo operacijas Rusijos teritorijoje, „naudodamos įvairias priemones“. Apie tai interviu Vokietijos laikraščiui „Bild“ sakė Gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato atstovas Vadimas Skibickis.

Paskelbtas interviu sukėlė daugybę komentarų socialinėje erdvėje - tai pirmas toks atviras Ukrainos prisipažinimas. O ir Vakarų partneriams toks Ukrainos aktyvumas yra švelniai tariant stebinantis. 

Anot jo, Ukrainos kariai vykdo operacijas Rusijos Federacijos teritorijoje, tačiau jos yra labai sudėtingos ir reikalauja rimto pasirengimo – rusai puikiai saugo savo karinius objektus.

„Mūsų taikiniai yra grynai kariniai: Rusijos ginkluotųjų pajėgų objektai, iš kurių į Ukrainoje vykdomos atakos, įskaitant logistikos centrus, vadavietes ar garnizonus su daugybe karių“, – sakė žvalgybos pareigūnas.

 

Skibickis taip pat sakė, kad jau pirmomis plataus masto Rusijos invazijos dienomis ir savaitėmis, Ukrainos žvalgyba iš žmonių gavo labai daug pranešimų apie okupantus, kad Vakarų sąjungininkai stebėjosi, iš kur tokie duomenys „realiu laiku“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(207)
(3)
(204)

Komentarai ()

Susijusios žymos: