[Žinios trumpai] Viską šluojantis sprogimas, rusai panikuoja: skelbiama, kad Ukraina panaudojo „taktinius branduolinius ginklus“ (Video)  (1)

Rusų okupantai panikoje: Ukraina panaudojo „taktinį branduolinį ginklą“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų okupantai savo socialiniuose tinkluose rašė panikos žinutes, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos Kinburno nerijoje neva panaudojo „taktinį branduolinį ginklą“.

Nikolajevo regiono karinės administracijos vadovas Vitalijus Kimas televizijos kanalo „Espreso“ eteryje papasakojo, kas tai buvo.

Praneša Censor.NET, remdamasi „LigaBusinessInform“.

Anot jo, juokingai skamba įsibrovėlių teiginiai, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos, neva, taktiniais branduoliniais ginklais smogė priešiškoms pozicijoms Kinburno nerijoje. Atitinkami įsibrovėlių pranešimai pasirodė gruodžio 18 d.

„Tikrai juokinga. Nes tai modifikuota 9 kilogramų termobarinė amunicija. Tai eilinė ginkluotė, kurią naudoja kariškiai, sakykime taip. Tačiau rusai nesitikėjo, kad tai bus padaryta iš drono – tokio svorio ir esant tokiam atstumui, todėl jie supanikavo. Nes vaizdo įraše tai atrodo rimta. Bet iš tikrųjų tai yra mūsų savanorių išradimai", - sakė Kim.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(261)
(2)
(259)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: