„Sužinojęs apie kariuomenės nesėkmę, išdaužė savo vonios kambarį“: psichologas skelbia netikėtą informaciją apie V. Putiną (video)  ()

Dmitrijus Popovas teigė, kad V. Putinas, sužinojęs nemalonių naujienų iš fronto, periodiškai praranda savikontrolę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Psichologo Dmitrijaus Popovo teigimu, bunkerio diktatorius nėra tas žmogus, kuris po Jelcino tapo prezidentu ir buvo Sobčako padėjėjas. 

Tačiau šiandieninis V. Putinas – agresyvus ir menkai besivaldantis psichopatas. „Turiu informacijos iš visiškai skirtingų šaltinių, kad V. Putinas periodiškai praranda savikontrolę", – interviu kanalui „Naujienų fabrikas" sakė ekspertas.

Kaip sakė D. Popovas, kartą V. Putinas visiškai sudaužė savo vonios kambarį po to, kai jam buvo pranešta apie vieną ne itin sėkmingą Rusijos armijos operaciją.

Diktatorius pademonstravo ir savo psichopatiją, kai vasario 23 dieną prieš tribūną pažemino Rusijos Federacijos Užsienio žvalgybos tarnybos vadovą S. Naryškiną. „Nustebau, kodėl S. Naryškinas nesišlapino iš baimės. V. Putinas žmogų visiškai įvarė į kampą", – sakė psichologas. Tačiau Dmitrijus Popovas pabrėžė, kad būtent bunkerio diktatorius yra psichopatas, o visi kiti „Putinai" neatitinka šios diagnozės.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(151)
(3)
(148)

Komentarai ()

Susijusios žymos: