„Mūsų laukia antra gėdos serija“: pasibaisėjęs karo korespondentas atskleidė apgailėtiną Rusijos kariuomenės padėtį Baltarusijoje  ()

Rusijos šaltiniai praneša apie rimtas įsibrovėlių problemas su įranga ir tankais ir teigia, kad Rusijos ginkluotųjų pajėgų vadovybė slepia tikrąją situaciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos „Telegram“ kanalas „Ramsaj“ skundžiasi pasibaisėtina situacija jų Rusijos tankų bataliono. Jis sako, kad jo tanko variklis nesiveda, ginklas neužsitaiso, o sistemų patikrinti neįmanoma.

2-oji motorizuotoji šaulių divizija buvo apmokyta ir dislokuota Baltarusijoje, kur gali būti ir dabar. Šaltinis teigia, kad atsarginių dalių nėra ir tai tęsiasi mėnesį. Jis sako, kad neaišku, kiek bataliono tankų kada nors bus pajėgūs kovoti.

„Kiek bataliono tankų gali dalyvauti karo veiksmuose, nežinoma. Tačiau panašios būklės tankų yra ne vienas ir ne du! Tai idiotizmas: yra tankų, kurie gali važiuoti, bet negali šaudyti ir vis tiek yra sąraše. Dvi savaites saugojau šį tekstą, visais prieinamais kanalais kėliau informaciją apie situaciją. Bet po dviejų savaičių niekas nepasikeitė! Su tokiu pasiruošimu bataliono laukia antroji gėdos serija" - rusas skambina pavojaus varpais.

Specialistų nėra ir niekas, išskyrus vieną pareigūną, nebando taisyti situacijos, nors iš Maskvos atvyko generolas, kuris nieko negalėjo padaryti ir užmerkė akis priešais netvarką. Jis sako, kad yra tankų, kurie gali važiuoti, bet negali šaudyti, bet popieriuje laikomi paruoštais kovai.

 

Teigiama, kad tam daliniui vadovauja girtuoklis Rasimas, jo negerbia nei karininkai, nei kariai, o su pavaldiniais jis elgiasi nemandagiai.

Teigiama, kad rusams Baltarusijoje trūksta ir technikos, ir gydytojų, ir karių. Bet popieriuje jie - paruošti kovai.

(115)
(1)
(114)

Komentarai ()

Susijusios žymos: