Ukrainoje kilo panika, dėl Rusijos manevro prie Soledaro ir Bachmuto: „viskas prarasta“, „visi buvo sugauti“ - skelbiama, kas čia vyksta iš tikro  ()

Padėtis Bachmuto ir Soledaro regione yra sunki, vyksta labai intensyvūs mūšiai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-01-09 Ukrainoje kilo panika, dėl Rusijos manevro prie Soledaro ir Bachmuto: „viskas prarasta“, „visi buvo sugauti“ - skelbiama, kas čia vyksta iš tikro  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Padėtis Bachmuto ir Soledaro regione yra sunki, vyksta labai intensyvūs mūšiai. Tačiau Rusijos Federacijos okupacinė kariuomenė šių miestų neužėmė. Tai iš Bachmuto papasakojo Ukrainos karys su šaukiniu „Kijanin“.

Vaizdo įrašą galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraina 365“.

Kovotojas patikino, kad istorijos apie Soledaro užgrobimą yra Rusijos IPSO – informacinė ir psichologinė operacija.

„Buvo isterija dėl Soledaro ir Bachmuto miestų. IPSO darbuotojai sleidė informaciją, kad „viskas prarasta“, „visi buvo sugauti“. Nieko neklausykite. Šiuos miestus kontroliuoja ginkluotosios pajėgos. Mes padarysime viską, laikysimės tiek, kiek reikia. Yra įsakymas, visi kariai, kurie yra Donbaso ir Luhansko srityje, aiškiai supranta, ką daro. Kad ir kaip būtų sunku, vyriausiojo vado įsakymas bus įvykdytas“ – patikino karys.

Ukrainos kariuomenės korespondentas Bogdanas Mirošnikovas tikina, kad padėtis pietiniuose Bachmuto prieigose yra labai sunki, o Soledare – kritinė.

„Ukrainos ginkluotosios pajėgos atkakliai laikosi Opytne ir Pidhorodnė likučių, neleidžia prasibrauti iki Kliščivkos. Bet priešo manevras į rytus nuo Soledaro, deja, buvo sėkmingas ir gerokai pablogino Ukrainos ginkluotųjų pajėgų padėtį į visas puses“, – „Telegram“ sakė žurnalistas.

 

Situaciją savo „Telegram“ tinklaraštyje pakomentavo žurnalistas, „Newsader“ vyriausiasis redaktorius Aleksandras Kušnaris.

„Bachmutas ir Soledaras rusams taps tuo, kuo jiems tapo Lysyčanskas ir Severodoneckas: jų ištekliai bus skirti mažoms ir nereikšmingoms vietovėms, po kurių jie nebeturės jėgų sustabdyti didelį Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimą“, – rašė žurnalistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(184)
(4)
(180)

Komentarai ()

Susijusios žymos: