„Samsung Buds2 Pro“ ausinės gavo įspūdingą „360“ funkciją: padarysite tokius garso įrašus, kad nustebins net visko mačiusius  ()

Technologijų kompanija „Samsung Electronics Co., Ltd.“ paskelbė apie naujus ausinių „Galaxy Buds2 Pro“ ir „Galaxy Watch“ serijos išmaniųjų laikrodžių atnaujinimus. Nuo šiol, pasitelkiant „Buds2 Pro“, galinga „Galaxy“ kamera leis išgauti dar geresnius įrašus, naudojant 360 laipsnių garso įrašymą, o atnaujintas fotoaparato valdiklis leis priartinti ir nutolinti vaizdą išmaniajame laikrodyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gamintojas pristatė „Buds2 Pro“ ausinių „360“ funkciją, kuri, susiejus ausines su telefonu, leidžia įrašyti aukštos kokybės profesionalų garsą vaizdo įraše. Naujos funkcijos išskirtinumas – naudojantis kiekvienoje ausinėje esančiu mikrofonu užfiksuoti 360 laipsnių garsą, sklindantį iš aplinkos. Todėl žiūrint vaizdo įrašą galima pasijusti tarsi triukšmingos festivalio minios centre ar šalia čiurlenančio upelio miško viduryje. Filmuko garsas apsupa klausytoją iš visų pusių ir perteikia tikroviškus ir įtraukiančius garsus.

„360“ funkcijoje naudojamas naujas „Bluetooth“ garso standartas LE Audio. Ši nauja technologija prisideda prie geresnės garso kokybės įrašymo ir užtikrina ilgesnį baterijos laiką. LE Audio ne tik suteikia galimybę mėgautis malonia muzika, bet dar labiau įtraukia dėl itin aukštos kokybės erdvinio garso.

Tuo tarpu siekdami dar labiau pagerinti kuriamo turinio kokybę „Galaxy“ gaminiais, „Samsung“ pristatė atnaujintą programėlę „Camera Controller“, kuri leidžia išmaniojo telefono kamerą valdyti tiesiai nuo riešo, naudojantis „Galaxy Watch5“ arba „Watch4“ serijos laikrodžiais. Dabar aplikacija leis telefono kamerą valdyti per laikrodį dar patogiau – ne tik nufotografuoti, bet ir priartinti ar nutolinti vaizdą. Tokia funkcija itin naudinga fotografuojant grupines nuotraukas ar asmenukes per atstumą.

 

Nauja „360“ funkcija veikia „Buds2 Pro“ ausinėse, suporuotose su „Galaxy“ išmaniuoju, kuriame veikia One UI arba naujesnė versija su LE, t.y. „Galaxy Flip4“ bei „Fold4“ įrenginiuose. Kameros valdiklio atnaujinimas bus prieinamas nuo vasario „Galaxy Watch5“, „Watch5 Pro“, „Watch4“ ir „Watch4 Classic“ laikrodžiuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()