Ukrainoje skelbiama garsi pergalė: sunaikintas Buriatijos „karo didvyris“, pats vienas užpuolęs tanką (Video)  ()

Andrejus Malychas rodėsi propagandinės žiniasklaidos eteryje ir kalbėjo apie karines sėkmes Ukrainoje. Bet nebesirodys.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotosios pajėgos likvidavo 19-metį Rusijos ginkluotųjų pajėgų tankistą Andrejų Malychą iš Buriatijos. Apie tai „Telegram“ parašė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas ir tinklaraštininkas Anatolijus Stefanas.

Praėjusiais metais užpuolikas pasirodė Rusijos propagandos eteryje ir gyrėsi sunaikinęs Ukrainos tanką tiesioginėje kovoje.

„Turėjome užduotį išlaisvinti teritoriją nuo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų. Važiuodamas į mišką pamačiau priešo tanką, nusprendžiau jį greitai sunaikinti. Tiesiai, buvo 50-100 metrų. Iššoviau, sviedinys pataikė po bokšteliu, jis iškart užsiliepsnojo“, – gyrėsi Malychas.

Jis gyrėsi visada norėjęs būti kariu. „Kai tik Andrejus Malychas nusprendė tapti Rusijos propagandos žvaigžde ir girtis... Mūsų kariai nusprendė kuo greičiau jį išsiųsti namo“, – sakė Stefanas.

 

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karininkas paskelbė vaizdo įrašą su okupanto merginos Janos Jevtušenko komentarais. Ji rašo, kad Malychas tikrai žuvo Ukrainoje.

Pažymima, kad Andrejui Malychui buvo įteiktas „aukštas valstybinis apdovanojimas už didvyriškumą“. Tuo pat metu Rusijos žiniasklaida nepasakoja, kaip tiksliai rusas žuvo.

(81)
(2)
(79)

Komentarai ()

Susijusios žymos: