Putiną ištiko panikos priepuolis – prie jo rezidencijos pasirodė priešlėktuvinė sistema „Pantsir-S1“ (Video)  (2)

Liudininkai pastebėjo instaliaciją netoli Zarečės kaimo netoli Maskvos dėl didelio jos veikimo garso. Panašūs kompleksai buvo matyti ant Rusijos Federacijos gynybos ministerijos ir administracinio pastato Maskvoje stogų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prie Rusijos prezidento Vladimiro Putino rezidencijos Novo-Ogariove netoli Maskvos buvo įrengta oro gynybos sistema. Apie tai pranešė „Sirena“.

Žurnalistų teigimu, vaizdo įrašas buvo nufilmuotas sausio 6 dieną netoli Zarechės kaimo Maskvos Odintsovskio rajone. Putino rezidencija Novo-Ogariovo mieste yra už 10 kilometrų nuo instaliacijos vietos.

Liudininkai oro gynybos sistemą pastebėjo dėl didelio jos veikimo garso. Žurnalistų teigimu, tai priešlėktuvinių raketų ir pabūklų kompleksas „Pantsir S1“.

Pažymėtina, kad sausio 19 dieną Maskvoje ant administracinių pastatų stogų buvo pastebėta oro gynybos techniką. „Pantsir-S1“ buvo matyti ant pastato, esančio Teterynskyi Lane 8, kuriame yra verslo centras. Nuo ten iki Kremliaus apie 2 km.

 

Oro gynybos įrenginys buvo matomas ant Rusijos gynybos ministerijos stogo.

Sausio 20 d. Kremliaus sekretorius spaudai Dmitrijus Peskovas pareiškė, kad oro gynybos sistemų įrengimo Maskvoje klausimas turėtų būti kreipiamas į Rusijos gynybos ministeriją.

 

„Čia noriu jus visiškai nukreipti į mūsų Gynybos ministeriją. Jie yra atsakingi už šalies apskritai ir konkrečiai sostinės saugumo užtikrinimą“, – komentavo jis.

„Pantsir-S1“ yra Rusijos savaeigė jūros ir sausumos priešlėktuvinės raketinės gynybos sistema. Ji buvo sukurta siekiant apsaugoti civilinius ir karinius objektus. Rusijos Federacijos oro ir raketinės gynybos pajėgos 2022 metais turėjo 36 sistemas „Pantsir-S1“.

„Pantsir-S1“ komplekse yra 12 priešlėktuvinių valdomų raketų 9M335. Paleidimo nuotolis yra iki 12 km, pasiekiamas aukštis iki 8 km.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(17)
(0)
(17)

Komentarai (2)