Rusijos kariai paviešino Kremliuje slepiamą informaciją: „situacija baisi - rusai bus mesti į mūšį su kastuvais“  ()

Remiantis viešai neatskleista informacija, Rusijos kariuomenė sparčiai netenka žmonių ir ginklų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos pajėgose bręsta rimtos problemos, apie kurias atvirai papasakojo Maskvos tinklaraštininkas Andrejus Morozovas (šaukinys - Murzas), kovojantis Donbase nuo 2014 m. Savo „Telegram“ kanale jis teigia, kad padėtis Rusijos gretose sparčiai blogėja. Anot jo, jei išliks dabartinės tendencijos, iki šių metų vasaros Rusijai pritrūks ginklų ir karių.

„Iki vasaros (...) čia, vietoje, visiškai neliks ne tik žmonių, galinčių dirbti su technika. Viskas bus daug blogiau. Eisite pulti ukrainiečių kur nors prie Voronežo su kastuvais rankose“, – rašo jis.

Murzas teigia, kad dėl didelio sviedinių trūkumo „DLR“ artileristai verčiami pėstininkais – be reikalingo apmokymo dauguma jų greitai žūva fronte. Per kelis mėnesius Rusijos kariuomenė gali pajusti ir įprastinių kulkosvaidžių trūkumą, o po to rusai bus mesti į mūšį „su kastuvais“. Rusai turi ne mažiau rimtą tankų problemą.

 

„O tai, kad iki vasaros iš viso nebus su kuo kovoti, jau yra akivaizdus faktas kiekvienam, turinčiam prieigą prie informacijos apie tikrąją reikalų padėtį“, – rašo jis.

(272)
(3)
(269)

Komentarai ()

Susijusios žymos: