Kaip Putinas gali dingti akimirksniu: KGB agentas atskleidė įspūdingą paslaptį, kas yra po Kremliumi (video)  ()

Rusijos teritorijoje, kaip pažymi Sergejus Žirnovas, yra daug slaptų objektų, priklausančių specialiosioms tarnyboms, Generaliniam štabui ir Gynybos ministerijai, tačiau ne visi jie ilgą laiką gali užtikrinti autonominį išgyvenimą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-01-28 Kaip Putinas gali dingti akimirksniu: KGB agentas atskleidė įspūdingą paslaptį, kas yra po Kremliumi (video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas turi slaptus bunkerius, kuriuose gali pasislėpti. Apie tai sausio 25 d. televizijos kanalo „Freedom" eteryje kalbėjo buvęs SSRS KGB ir Rusijos užsienio žvalgybos tarnybos darbuotojas Sergejus Žirnovas.

Anot jo, Rusijos Federacijos vadovo saugumui buvo paruošti keli slapti bunkeriai, tačiau ne visi šie objektai skirti ilgam buvimui juose.

Viena iš patalpų, pasak Sergejaus Žirnovo, yra tiesiai po Kremliumi, kuri buvo pastatyta dar Josifo Stalino laikais. Be to, tuo metu inžinieriai sukūrė atskirą metro liniją, kad SSRS vadovas galėtų ramiai palikti administraciją.

Kitas slaptas bunkeris „Ramenki-43", priklausantis Rusijos gynybos ministerijai, taip pat yra Maskvoje.

„Be to, visos specialiosios tarnybos turi bunkerius, KGB taip pat turi keletą patalpų, Generalinis štabas turi keletą vietų. Jis, žinoma, turi bunkerius visur, kur yra gyvenamosios vietos. Kitas klausimas, kiek jie yra giliai ir kaip aprūpinti, kad ilgą laiką užtikrintų autonomišką gyvenimą. Tokių bunkerių nėra daug", – pabrėžė S. Žirnovas ir pridūrė, kad prezidento rezidencijoje buvo specialiai pastatytas dar vienas bunkeris Vladimirui Putinui, esantis Novo – Ogaryovo kaime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(37)
(-30)

Komentarai ()