Maskvoje avariją patyrė specialus prezidentinis Putino sraigtasparnis Mi-8 – skelbiama, kas vyksta (Foto)  ()

Rusijos sraigtasparnio avarija įvyko Vnukovo oro uoste Maskvoje. Orlaivis priklauso specialiajam skrydžių padaliniui „Rusija“, aptarnaujančiam Rusijos Federacijos prezidentą ir kitus pirmuosius valstybės agresorės asmenis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Maskvos Vnukovo oro uoste sudužo specialiojo skraidymo dalinio „Rusija“ sraigtasparnis Mi-8, aptarnaujantis pirmuosius Rusijos Federacijos asmenis, tarp jų ir valstybės agresorės prezidentą Vladimirą Putiną. Apie tai penktadienį, sausio 27 d., pranešė Rusijos žiniasklaida „Baza“.

Žurnalistų teigimu, sraigtasparnis tūpdamas savo mentėmis palietė žemę. Į vietą išvyko gelbėtojai. Vėliau laikraštis pranešė, kad leidžiantis lėktuvo uodegos dalis atsitrenkė į žemę. Anot „Mash“, viršutinis sraigtasparnio sraigtas nusileidimo metu sunaikino galinį sraigtą.

 

Savo ruožtu „RIA Novosti“, remdamasi Rusijos Federacijos prezidento reikalų administravimu, praneša, kad Mi-8 prieš pakilimą buvo apgadintas vairas.

Sraigtasparnis priklauso specialiajam skrydžių padaliniui „Rusija“. Šią informaciją RBC pranešė remdamasi šaltiniu, artimu aviacijos institucijoms. Žiniasklaida patikslino, kad kalbama apie 2013 metais pagamintą Mi-8MTV-1, skirtą 22 keleiviams.

 

Pasak Rusijos žurnalistų, kurie remiasi Rusijos Federacijos valdžia, per avariją aukų ar sužeistųjų nebuvo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(0)
(29)

Komentarai ()