Rusija skelbia beprotiškus grasinimus: Izraeliui bus šokas, gali būti karšta reakcija (Video)  ()

Isterijos fone propagandistai skleidžia naujas beprotiškas idėjas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-01-28 Rusija skelbia beprotiškus grasinimus: Izraeliui bus šokas, gali būti karšta reakcija (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Europa aprūpins Ukrainą tankais „Leopard“, Rusijos propagandistus šis faktas baugina, jie puikiai supranta, kur tai veda – į Rusijos Federacijos pralaimėjimą, Ukrainos pergalę ir visų okupuotų Ukrainos teritorijų išlaisvinimą.

Tai pareiškė visuomenės veikėjas, milijoninę auditoriją turinčio „Sternenko“ kanalo „YouTube“ autorius ir vedėjas Sergejus Sternenko. Isterijos fone propagandistai pradėjo skleisti naujas beprotiškas idėjas. Vienas iš Putino pakalikų pasiūlė pulti Estiją.

„Tai tegul pabando, – pašaipiai kalbėjo Sternenko. – Pažiūrėsime, kaip Rusija kovos prieš NATO, Ukrainoje Rusijos reguliariajai armijai jau baigiasi resursai ir šiuo metu renkama rezervinė kariuomenė“.

Tačiau propagandistai turi ir kitą, ne mažiau beprotišką variantą – padėti Irano branduolinei programai, kad ji paskui pultų Izraelį.

„Gal padėkime Iranui su branduoliniu ginklu? Na, kodėl gi ne? Kodėl gi ne? Gal tada kažkas pajudės, Izraelis ką nors sukels“, – beprotišką mintį pateikė vienas iš Putino „šunų“.

„Manau, kad Izraelis įvertins šiuos Rusijos propagandisto žodžius. Todėl šiandien išplatinsiu atskirai šį vaizdo įrašą su jo kalba „Twitter“ su angliškais subtitrais, tegul Izraelis pamato, koks yra tikrasis Rusijos požiūris į jų šalį“, – komentavo Sternenko.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(114)
(9)
(105)

Komentarai ()

Susijusios žymos: