„Jis galutinai prarado adekvatumą“: artimas Putinui šaltinis atskleidė, kokį ultimatumą diktatorius iškėlė savo aplinkai (Video)  (2)

„Būsite su manimi iki galo“, – viešai atskleista informacija apie tai, ką V. Putinas pasakoja savo artimam ratui apie karą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas vis dar įtikinėja savuosius, kad kare prieš Ukrainą „viskas vyksta pagal planą". Apie tai diskutavo žurnalistė Julija Latynina su Rusijos opozicijos lyderiu, buvusiu Valstybės Dūmos deputatu Genadijumi Gudkovu. J. Latynina tikina, jog V. Putinas sutrikdė derybas su Vašingtonu dėl taikos sutarties su Kyjivu sudarymo.

„Pasakysiu šiek tiek viešai neatskleistų žinių. Kiek žinau, po viso šito (derybų su JAV žlugimo – red.) V. Putinas aplinkiniams pasakė: „Jūs būsite su manimi iki galo. Manau, kad tie, kurie išlaikė protą, labai aiškiai įsivaizdavo, kuo tai baigsis", – sakė ji. G. Gudkovas savo ruožtu užsiminė, kad Rusijos diktatorius visiškai prarado ryšį su realybe ir buvo „ne savo proto".

„Kai kurie bendražygiai, gavę informacijos iš Kremliaus, mums pasakojo (šią informaciją gavo iš dviejų šaltinių), kad V. Putinas prieš mėnesį pasakė: „Vaikinai, viskas gerai, viskas gerai, mes siekiame savo tikslų. Laikas mūsų sąjungininkas. Mes jau sudaužėme 60 % Ukrainos infrastruktūros, turime tęsti, mes sunaikinsime 80-85 %, jie ateis pas mus, jie niekur nedings... jie prašys pasigailėjimo". V. Putinas, žinoma, yra astralinėje plotmėje. Jis yra neadekvatus. Jis yra ūmios psichozės būsenoje, mano nuomone", – sakė Rusijos opozicionierius. Pasak jo, diktatorius patyrė tokį aštrų pablogėjimą, nes ant kortos dabar jo valdžia ir gyvybė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(139)
(16)
(123)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: