[Žinios trumpai] Rusijos kariuomenės sukilimas prieš Putiną: Girkinas skelbia netikėtą pareiškimą (video)  ()

Rusijos vadovybė bijo RF kariuomenės sukilimo fronte, vadovaujant I. Girkinui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs „DLR" lauko vadas ir buvęs Rusijos specialiųjų tarnybų karininkas I. Strelkovas-Girkinas papasakojo, kodėl Rusijos valdžia jo neišleido į frontą. Vienoje iš naujausių internetinių laidų jis teigė, jog Kremlius baiminasi, kad I. Girkinas pradės Rusijos kariuomenės sukilimą prieš V. Putiną fronto linijoje. Papildoma priežastis – jo nemėgimas Rusijos gynybos ministro S. Šoigu, kurį jis nuolat kritikuoja per 11 karo mėnesių.

„Pulkininkas I. Girkinas – ne, negali. Priešingu atveju jis sukels sukilimą prieš Vladimirą Vladimirovičių (Putiną). Tai toks didžiulis pavojus. Ką tu, negali! O be to, jam nepatinka Sergejus Šoigu. Šventasis žmogus, kuris taip gerai paruošė mūsų šalies kariuomenę, kad mes taip kovojame jau dvyliktą mėnesį", – sakė jis.

Savo ruožtu „Telegram" kanalo „Vėjo sėjėjas" autoriai pažymi, kad Rusijos valdžia I. Girkinu pasinaudojo 2014 m., kai reikėjo pakurstyti karo ugnį Donbase, ir po daugybės siaubingų klaidų (numuštas „Boeing", pasitraukimas iš Slavjansko), jis buvo „išmestas į gatvę". „Ir dabar, kaip „numuštas pilotas" ir net turintis karo nusikaltėlio stigmą, jis niekam nebereikalingas", – sakoma vaizdo įrašo komentare.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(63)
(1)
(62)

Komentarai ()

Susijusios žymos: