Putinas paskelbė įsakymą, kuris „šokiravo net karo vilkus“: gresia visiškas Rusijos kariuomenės sunaikinimas  ()

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas, nieko neklausęs, įsakė kariuomenei pradėti puolimą Ukrainoje. Šis sprendimas sukėlė siaubą tarp generolų ir nepasitenkinimą tarp vadinamosios „karo partijos“, esančios aukščiausiuose valdžios sluoksniuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai žurnalistės Julijos Latyninos „YouTube“ kanalo eteryje paskelbė Rusijos politologas Valerijus Solovėjus.

„Net „karo partija“ nepatenkinta tuo, ką siūlo Vladimiras Vladimirovičius: naujas didžiulis puolimas keliomis kryptimis, kuriam nėra išteklių. Yra gyva jėga, kurią galima lengvai paversti mirusia. Tačiau trūksta technologijų... Putinas nori aplenkti Ukrainą (pradėdamas puolimą – red.), tam labai mažai laiko: vasarį, gal kovo pradžioje“, – informacija dalijosi Solovėjus.

Anot jo, šis įsakymas labiausiai papiktino Rusijos karinę vadovybę, kuri supranta apgailėtiną savo kariuomenės padėtį Ukrainos fronte.

„Kariškiai ne tik nepatenkinti, bet ir pasibaisėję. Jie pasiūlė strateginės gynybos koncepciją: laikyti Donbasą ir Krymą, kad šioje bazėje būtų pasiekti taikos susitarimai. Ne, Putinas tuo nepatenkintas... Mobilizuotieji paruošti, bet prastai. Tačiau pagrindinis dalykas yra įrangos ir ginklų trūkumas. Antra, kariškiai turi labai didelę baimę, bijo, kad teks sunaikinti Rusijos kadrinės armijos likučius... Tai labai pavojinga“, – kalbėjo Rusijos politologas.

 

Jis neatmetė, kad Rusijos kariuomenė sabotuos Putino tvarką, kad išsaugotų bent savo karinės galios likučius.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(131)
(7)
(124)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: