Geriausias karo vadas visame pasaulyje! „Dabar nuo jo priklauso 500 milijonų žmonių - jis visiškai nenuspėjamas ir staigus, niekas nežino, ko iš jo tikėtis“  (1)

„Jis išmano savo amatą ir gali mus visus panardinti į didžiausią neviltį arba priversti pradėti šokti.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos publicistas ir žurnalistas Aleksandras Nevzorovas, dabar gyvenantis Ukrainoje, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų vadą Valerijų Zalužną pavadino „karo žmogumi“, apdovanotu „laukine klasta“.

Interviu Gordonui Nevzorovas pažymėjo, kad šio žmogaus tyla kalba daug.

Jis yra tikras vadas, turintis geriausias savybes.

„Tai tikrai karo žmogus, kurį lopšyje pabučiavo Marsas. Niekas nežino, ko tikėtis iš Zalužno. Jis yra absoliučiai nenuspėjamas ir staigus, kaip ir turi būti tikras vadas“, – sakė Nevzorovas.

Šiuo požiūriu jis bandė palyginti Zalužną su Rusijos Federacijos generalinio štabo viršininku, neseniai paskirtu Ukrainos kariuomenės vadu Valerijumi Gerasimovu. Paralelių nėra. Nevzorovas Gerasimovą pavadino „štabo idiotu“. Publicistas atkreipė dėmesį į dar vieną ypatingą ukrainiečių „vado“ sugebėjimą.

 

„Pasaulyje yra tik vienas toks žmogus, toks užkratas, kuris, na, 500 milijonų žmonių gali pakelti arba sugadinti nuotaiką, ir gali taip nudžiuginti, kaip niekas kitas. Šio dėdės vardas yra Zalužnas. Jis išmano savo amatą ir gali  mus visus panardinti į didžiausią neviltį arba priversti pradėti šokti“, - užbaigė Nevzorovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(318)
(10)
(308)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: