[Žinios trumpai] Estijos žvalgyba skelbia šiurpų scenarijų, kas būtų, jei Ukraina pralaimėtų: Europoje prasidės pragaras  ()

Estijos Užsienio žvalgybos departamento vadovas Kaupo Rozinas teigė, kad Ukrainos pralaimėjimo kare prieš Rusiją atveju šalies ištekliai bus perimti ir nukreipti prieš Vakarų valstybes.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai praneša „Liga.net".

Anot jo, karas būtinai turi baigtis Ukrainos pergale, nes tik tokiu atveju Vakarai galės jaustis šiek tiek ramesni.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
6035 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„Kita vertus, jei Rusija patirs rimtų karinių nuostolių, ji investuos didžiulius resursus į savo karinio potencialo atkūrimą ir plėtrą, o tada mūsų užduotis bus išlaikyti Rusiją bent jau Ukrainos teritorijoje", – sakė K. Rozinas.

Jis pažymėjo, kad Ukrainos pralaimėjimo atveju Rusija perims jos išteklius ir nukreips juos prieš Vakarus, ypač Baltijos šalis.

 

„Tai tik paskatintų Rusiją. Ji pamatytų, kad karas pasiteisina. Tada susidarytume visiškai kitokį saugumo vaizdą", – apibendrino jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(54)
(5)
(49)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()