Donecke didžiulis gaisras, į dangų veržiasi tiršti juodi dūmai: vietiniai skelbia, ką monstriškai sudaužė Ukraina (Video)  ()

Laikinai okupuotame Donecke sprogimai, iš Petrovskio rajono kilo tiršti juodi dūmai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vasario 11 d., laikinai okupuotame Donecke sprogimai, iš Petrovskio rajono kilo tiršti juodi dūmai.

Mariupolio mero patarėjas Petras Andriuščenka pranešė, kad:

„O Donecke gerai traška. Mūsiškiai sako, kad pataikė tiesiai į ginklų sandėlį ar panašiai. Nes jis ne tik švyti, bet ir detonuoja. Mariupolis laukia „sprogimų“.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
6089 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Iš okupuoto miesto Andriuščenka paskelbė vaizdo įrašą. Gaisras su detonacija kilo Donecko Petrovskio rajone – vakarinėje miesto dalyje.

Viename vaizdo įrašų, nufilmuoto vietos gyventojo pro automobilio langą, matomas didžiulis gaisras, virš kurio į dangų veržiasi tiršti juodi dūmai. Sprendžiant iš pokalbio užkulisiuose, sprogo „kažkoks sandėlis už Lučo“ (gali būti, kad kalbama apie parduotuvę tokiu pavadinimu Petrovskio rajone).

 

Taip pat vaizdo įraše vyras ir moteris teigė, kad ugnis, atrodo, persimetė į namą, nors dėl dūmų sunku suprasti, ar taip yra iš tikrųjų.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(67)
(0)
(67)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: