„Laukais bėga degantys tankistai!” Z-kanalai panikoje dėl visiško sutriuškinimo prie Vuhledaro  ()

„Z-patriotai“ piktinasi dėl Rusijos grupės pralaimėjimo Vuhledaro srityje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bandymas prasibrauti į Vuhledarą okupacinei Rusijos armijai virto milžiniškais įrangos ir karių praradimais. Rusijos gynybos ministerija apie tai, kas nutiko, tyli, o tai tik dar labiau didina agresijos prieš Ukrainą gerbėjų pyktį. Vadinamuosiuose „Z kanaluose“ veržiasi grandiozinis pyktis, skelbia Dialog.UA.

Apie rusų sunaikinimą prie Vuhledaro rašė ir rusofašistų kanalas GREYZONE, siejamas su Rusijos „Wagner“. Jis atkreipė dėmesį į tai, kad „L/DLR“ kovotojų lyderis Aleksandras Chodakovskis, anksčiau linksmai kalbėjęs apie Vuhledaro puolimą, staiga nutilo.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
6048 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„Pi**ec vyksta netoli Vuhledaro ir tai kartojasi vėl ir vėl, dažnai vadovaujant tiems patiems daliniams... Liūdnai pagarsėjusi 155-oji Ramiojo vandenyno laivyno jūrų pėstininkų brigada (...) kovoja už Vuhledarą kartu su jūrų pėstininkais. 40-oji brigada ir specialiųjų 14-oji atskiroji brigada. Kadrai kalba patys už save. Mažiausiai 30 vienetų prarastos technikos, degantys tankistai ir kadrai iš filmo „Skaistykla“ apie karą Čečėnijoje“ – rašo rusų propagandos šaltinis.

 

„Z kanalai“ vienbalsiai kaltina Rusijos kariuomenės vadus dėl to, kas įvyko, ir reikalauja egzekucijų. Maskva tyli.

(53)
(0)
(53)

Komentarai ()

Susijusios žymos: