[Žinios trumpai] „Manau, bus labai įdomu klausytis Putino": skelbiama, kada bus didžiulis sukrėtimas diktatoriui (video)  ()

Žurnalistas Dmitrijus Gordonas išsakė savo nuomonę, po kokių karinių įvykių būtų įdomu pamatyti V. Putino reakciją.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinomas Ukrainos žurnalistas prognozavo, kad vasario 21 d., kalbėdamas Federalinėje Asamblėjoje, V. Putinas sakys tokias kalbas kaip „kelkis, didžiule šalie" ir kad Rusija kovoja su 50 NATO šalių Ukrainoje.

Tuo pačiu Kremliaus vadovas oficialiai neskelbs karo, nes bijo pasekmių. Dmitrijaus Gordono interviu  galima pažiūrėti „24 kanale".

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
6244 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Paklaustas, kodėl kalbos data pasirinkta vasario 21-oji, Dmitrijus Gordonas atsakė, jog kol kas nėra tokių pasiekimų, apie kuriuos būtų galima kalbėti iš didžiosios tribūnos, tačiau Rusijos valdžia tikisi, kad jie iki tos dienos pasirodys.

Laidos vedėjas akcentavo, kad V. Putino kalba prieš Federalinę Asamblėją nėra verta ukrainiečių dėmesio, pajuokaudamas po kokių įvykių bus verta klausytis Rusijos Federacijos prezidento: „Manau, bus įdomu paklausyti V. Putino, kai Ukraina pasiims vieną savo miestą po kito, kai atkovos savo teritorijas. Tada bus įdomu".

 

„Bus įdomu pažvelgti į jo veido išraišką, į akis, į rankas, jam kalbant. Tie niuansai suvaidins savo vaidmenį, o dabar, kai nėra tokių rezonansinių įvykių, jis visai neįdomus", – apibendrino mintis apie momentą, kada verta klausytis V. Putino kalbos Dmitrijus Gordonas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(44)
(1)
(43)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: