[Žinios trumpai] „Ar nori, kad pasakyčiau tau tiesą?“ Rusijos „mobikai“ ruošiasi blogiausiam scenarijui  ()

Rusijos okupantai tikisi, kad vasaris bus lemiamas mėnuo kare prieš Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusų okupantai yra morališkai ir fiziškai išsekę, tačiau vadai nesiruošia keistis ir siųsti personalo atostogų. Priežastis banali – nėra antros pamainos.

Buvo perimtas dar vienas rusų okupanto ir jo žmonos pokalbis, kuriame paaiškėjo įdomių detalių apie „antrąją armiją“.

„Padėtis bloga. Čia jie verčia pasirašyti sutartį... Mobilizuotiesiems jie pasakė, kad po pusmečio, o gal po metų, išleis ką nors atostogų, gal ką nors, ir taip iki karinės operacijos pabaigos“, – skundėsi rusas.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5916 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„Daugiau nėra kuo pasikliauti. Ar nori, kad pasakyčiau tau tiesą? Yra du keliai: vienas kelias – į karstą, o kitas – karo pabaigoje, kai visa tai baigsis, gal aš grįšiu“, – „mobikų“ nuotaikas apibūdino okupantas.

Kartu jis patikslino, kad niekas nežino, kada V. Putinas duos įsakymą nutraukti karą. Tarp okupantų sklando gandai, kad viskas bus nuspręsta iki mėnesio pabaigos.

 

„Vaikinai sako, kad vasaris bus lemiamas“, – tęsė „mobikas“.

Pasak jo, rusai stiprina savo pozicijas Ukrainoje, o Ukrainos pajėgos taip pat ruošiasi atremti priešo atakas. Tuo pat metu okupantai nėra tikri, kad po nugalėjimo Kremlius paskelbs kapituliaciją. Mobilizuotieji supranta, kad Putinas kovos iki paskutinio ruso.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(38)
(2)
(36)

Komentarai ()