Praėjus metams nuo karo pradžios Rusijos kariuomenė taip ir neišsprendė dviejų esminių problemų: JAV skelbia detales  ()

Putino armija, praėjus konflikto metams, vis dar nesugebėjo įveikti problemų, kurias turėjo pačioje invazijos į Ukrainą pradžioje, sakė Kirby.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Baltųjų rūmų Nacionalinio saugumo tarybos strateginės komunikacijos koordinatorius Johnas Kirby teigia, kad Rusijos pajėgos Ukrainoje susiduria su tomis pačiomis problemas kaip ir karo pradžioje. Didžiausia iš jų – logistika. Vasario 13 d. Vašingtonas atskleidė, kad Rusijos kariuomenės vadovybė logistikos klausimais per karo Ukrainoje metus nieko nepasimokė.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
6088 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Rusijos pajėgos Ukrainoje turi ir kitų problemų - jiems sunku pristatyti maisto kariams fronte, koordinuoti ugnį tarp skirtingų dalinių. Karo Ukrainoje metais Putinas pakeitė vyriausius vadus, pertvarkė Rusijos gynybos ministeriją, tačiau tai nepadėjo išspręsti problemų.

 

Praėjusią savaitę Rusijos pajėgos pradėjo naują didelį puolimą Donbase, tačiau prarado daugiau nei 100 karinės technikos vienetų ir per 5 tūkstančius karių. Ekspertai įsitikinę, kad mobilizuotieji nepraėjo įprasto karinio rengimo kurso. Daugiau nei 50% likviduotų rusų buvo mobilizuoti.

(33)
(0)
(33)

Komentarai ()

Susijusios žymos: