Rusijos karo laivai Juodojoje jūroje skubiai bėga nuo Ukrainos – kas vyksta? (Žemėlapis)  ()

Rusija perkelia savo laivus, kai buvo pranešta apie ilgo nuotolio ginklų perdavimą Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos karinė vadovybė savo laivų grupę Juodojoje jūroje pastūmėjo toliau. To priežastis gali būti žinia apie ilgo nuotolio ginklų perdavimą Ukrainai.

Tai antradienį, vasario 14 d., pranešė Pietų gynybos pajėgų jungtinio koordinuojančio spaudos centro vadovė Natalija Gumeniuk.

Gumeniuk teigimu, priešas bando perkelti laivus į saugią, raketoms nepasiekiamą zoną. Šiuo tikslu Rusijos vadovybė atitraukė karo laivus toliau nuo okupuoto Krymo ir pasiuntė arčiau Novorosijsko.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5892 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Gumeniuk teigimu, taip rusai sureagavo į informaciją, kad partneriai yra pasirengę Ukrainos pusei perduoti tolimojo nuotolio ginklus.

 

„Priešo laivų grupė laikosi labai toli į rytus, jie plaukia į saugesnę zoną, nes pranešimai, kad laukiame tolimo nuotolio ginklų atgabenimo, juos vis dar veikia“, – aiškino ji.

Gumeniuk teigimu, Rusija šiandien Juodojoje jūroje turi aštuonis karo laivus, įskaitant tuos, kurie gabena raketas „Kalibr“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(158)
(4)
(154)

Komentarai ()