Ukrainos žvalgyba skelbia, kodėl Rusija taip aršiai puola Vuhledarą ir Bachmutą – bando išvengti dar didesnės katastrofos?  (1)

Rusija baiminasi Ukrainos kontrpuolimo ir jos bandymais atakuoti Bachmutą ir Vuhledarą Donecko srityje siekia atidėti Ukrainos gynėjų strateginį puolimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taip teigia Ukrainos gynybos ministerijos Gynybos žvalgybos atstovas Andrijus Jusovas, praneša „Ukrinform“, remdamasi institucijos tinklalapyje paskelbta ataskaita.

Kaip teigia Ukrainos gynybos žvalgybos atstovas, „dabartinis Rusijos karių intensyvėjimas neturėtų būti lyginamas su visapusiška invazija 2022 metų pradžioje“.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5966 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

„Matome, kad jie negali įvykdyti iškeltų užduočių, bet tai nereiškia, kad daugiau nebus bandoma. Priešas turi rezervą, sukauptą gyvąją jėgą, tačiau tuo pat metu yra bėda su technika ir amunicija“, - sakė Andrijus Jusovas.

Pasak Ukrainos gynybos žvalgybos atstovo, „rusai supranta, kad Ukrainos kontrpuolimo ir mūsų teritorijų išlaisvinimo operacijos yra neišvengiamos. Ukrainos ginkluotosios pajėgos ruošiasi ir šis planas bus įgyvendintas“.

 

Andrijus Jusovas mano, kad Rusija atakomis puolant  Bachmutą ir Vuhledarą Donecko srityje siekia atidėti Ukrainos kontrpuolimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(86)
(2)
(84)

Komentarai (1)