Bebaimis 75 metų japonas 9 karo mėnesius praleido Charkivo metro - neseniai jis žengė dar vieną drąsų žingsnį (Video)  ()

„Net ir po pergalės gyvensiu Charkive.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-16 Bebaimis 75 metų japonas 9 karo mėnesius praleido Charkivo metro - neseniai jis žengė dar vieną drąsų žingsnį (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Trečią invazijos mėnesį 75 metų japonas Fuminori Tsuchiko atsidūrė Charkivo metro, kuris tada tarnavo kaip priedanga nuo bombų. 9 mėnesius jis gyveno su žmonėmis metro.

Japonas kas savaitę organizavo humanitarinę pagalbą Charkivo gyventojams. Ir tada – dar daugiau – vyras pardavė savo namą Japonijoje ir persikėlė į Charkivą, pranešama „TSN“ siužete.

Fuminori dalijasi prisiminimais, kaip sunku buvo gyventi Charkivo metro, stotelėje „Geroi truda“. Labiausiai vargino šaltis ir praustuvė vietoj dušo.

„Vasarą buvo gerai, bet žiemą... O Dieve, kaip buvo šalta“, – prisimena jis.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5909 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Fuminori Tsuchiko ten gamino maistą, linksmino vaikus ir suaugusiuosius. Savo feisbuke jis kalbėjo apie gyvenimą metro ir rinko aukas Charkivo gyventojams.

„Fumi mums organizuodavo pusryčius. Juos dalindavo kiekvieną dieną“, – pasakoja miesto gyventoja.

Vyriškis per apšaudymus kasdien bėgdavo į parduotuves, kad nupirktų maisto produktų visiems stoties gyventojams. Žmonėms išėjus iš metro, jis toliau tęsia savo misiją - maistu ir toliau aprūpina „pogrindžio“ draugus.

Neseniai Fuminori nusprendė likti Charkive visam laikui, pardavė namą Japonijoje ir išsinuomojo butą Saltovkoje. Tokijuje jis paliko dvi suaugusias dukras, kurioms pažadėjo atvykti atostogų.

 

„Net ir po pergalės gyvensiu Charkive. Nebeturiu namo Japonijoje. Viską pardaviau. Todėl esu čia amžinai! Ir padėsiu Charkivo gyventojams“, – sako japonas.

Dabar Fuminori ir toliau nenuilstamai renka pinigus, kad padėtų Charkivo pensininkams.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(97)
(0)
(97)

Komentarai ()