„Mes vis tiek juos prisiminsime“: Kadyrovas pribloškė pasiūlymu (Foto)  ()

Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas sugalvojo naują būdą, kaip nuslėpti didžiulius agresorės Rusijos nuostolius Ukrainoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Čečėnijos vadovas Ramzanas Kadyrovas sugalvojo naują būdą, kaip nuslėpti didžiulius agresorės Rusijos nuostolius Ukrainoje. Jis siūlė tiesiog negarsinti Ukrainos karių likviduotų rusų įsibrovėlių skaičiaus.

Apie tai jis rašė trečiadienį, vasario 15 d., savo „Telegram“ kanale. Jis mano, kad Rusijos regionų lyderiams neva nereikia „trimituoti“ apie žuvusius įsibrovėlius.

Kadyrovas pareiškė, kad okupantai „patys pasirenka šį didvyrišką kelią“, o Rusijos Federacijoje, neva, vis tiek bus prisiminti. Būti pašalintam bandant užgrobti svetimas teritorijas, žudyti civilius kaimyninėje šalyje, šaudant raketomis į mokyklas, darželius ir ligonines, jis laiko „garbinga“ mirtimi.

Youtube sprogdinantis ir lietuvių puikiai vertinamas! Štai ką sugeba 5in1 robotas iš „Xiaomi“ ekosistemos (Video, „Roidmi EVA“)
5910 3

„ROIDMI EVA“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanijos produktas, sulaukęs stulbinamo dėmesio ir sėkmės. Ir dabar šis neregėtų galimybių įrenginys už specialią kainą.

Išsamiau

Kartu Čečėnijos vadovas teigė, kad žuvusių rusų įsibrovėlių šeimos gauna po milijoną rublių, todėl turėtų tylėti ir nekomentuoti Rusijos Federacijos nuostolių.

Ukraina jau atsiliepė į R. Kadyrovo raginimą „netrimituoti“ dėl nuostolių. Odesos OVA pranešėjas Serhijus Bratčukas savo „Telegram“ kanale pažymėjo, kad išskirtinę teisę kalbėti apie likviduotus okupantus turi tik Ukrainos ginkluotosios pajėgos.

 

„Kadyrovas – šaunuolis! Nes tik Ukrainos ginkluotosios pajėgos turi išskirtinę teisę kalbėti apie sunaikintus rusus!“, -  rašė jis.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(66)
(2)
(64)

Komentarai ()

Susijusios žymos: