„Hyundai“ automobiliuose pasirodys iki šiol niekada nematyta technologija – LED monitoriai ant radiatoriaus grotelių (Video)  ()

Technologija padarys eismą keliuose saugesnį. Ekranai kitus vairuotojus ir pėsčiuosius informuos įvairiais ženklais, rodančiais automobilio savininko ketinimus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Hyundai“ kuria LED ekraną, kuris bus montuojamas į būsimų prekės ženklo modelių radiatoriaus groteles. Apie tai buvo pranešta „The Drive“ svetainėje.

Internete buvo atskleista informacija, kad „Hyundai“ savo naujus automobilius nori aprūpinti spalvotu LED matricos ekranu, skirtu naudoti ant priekinių grotelių. Ekranai kitus vairuotojus ir pėsčiuosius informuos įvairiais ženklais, rodančiais automobilio savininko ketinimus.

„Hyundai“ nenaudos didelės raiškos ekranų, naudojamų informacijos ir pramogų sistemoms. Dėl didelių sąnaudų ant radiatoriaus grotelių bus išdėstytas šviesos diodų 71x32 tinklelis. Norint padidinti aprėpties plotą, galima sujungti mažesnius ekranus.

Trumpame vaizdo įraše įmonė pademonstravo technologijos galimybes.

 

Kol kas nežinoma, kaip tiksliai technologija bus naudojama. Taip pat „Hyundai“ neatskleidė informacijos, kuris automobilis ją gaus pirmas.

Greičiausiai ekranai ant radiatoriaus grotelių pasirodys ne anksčiau kaip 2024 m. Kol kas „Hyundai“ tobulina technologiją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(2)
(9)

Komentarai ()