„P%$#@c, š%$#na, kas vyksta priekyje“: okupanto žmona šokiruota, ką jai papasakojo vyras apie Charkivo fronto siaubą (Video)  ()

Paskelbtas naujas perimtas pokalbis, kuriame išgąsdintas rusų okupantas iš fronto linijos kalbasi su žmona.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausioji žvalgybos valdyba paskelbė svarbų perimtą rusų kariškio pokalbio telefonu įrašą. Okupantas tvirtina, kad yra fronto linijoje „netoli Charkivo“. Tikriausiai turima omenyje pietinė Charkivo srities dalis, kur vyksta labai smarkūs mūšiai.

Okupantas skundėsi žmonai dėl stipraus Ukrainos ginkluotųjų pajėgų apšaudymo. Jis pažymėjo, kad po jo artimųjų skundų į pagalbą jiems perkėlė specialiųjų pajėgų dalinį, tačiau jis sėdi netoliese esančioje nusileidimo aikštelėje ir bijo pakelti galvą.

„Kuo jie gali padėti? Visą naktį, n@$#ui jie bėgo nuo tų „kopterių“... Jie mėtė (sviedinius – red.) ant mūsų. Jie mus čia, b#$%, išmetė, kaip į pragarą... Sakau, b#$%, aš net Čečėnijoje nesu matęs nieko panašaus“, - pareiškė rusų kariškis.

Žmona buvo labai sutrikusi. Ją ypač išgąsdino artėjanti Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrataka.

„Kas ten vyksta? Vaikinai, kurie yra pozicijoje už kilometro (nuo jūsų – red. past.), skambina namo ir sako: „P%$#@c, š%$#na, kas vyksta priekyje. Jų (ukrainiečių kariškių - red. past.) daug stovi kitoje gatvės pusėje, tiesa? Jie, suskiai, ruošiasi puolimui. Jėzau! Mes šaukiame, kad jus iš ten išvestų“, - sakė rusė.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(110)
(0)
(110)

Komentarai ()

Susijusios žymos: