Ždanovas: Rusija visiškai pasirengė paleisti branduolinį ginklą „per 24 valandas“ - kodėl Vakarai nereaguoja? (Video)  (2)

Raketos yra visiškai parengtos ir gali būti panaudotos bet kuriuo metu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo ekspertas Olegas Ždanovas prisiminė Rusijos Federacijos branduolines pratybas, paaiškindamas, kodėl Vakarų šalys į tai nereaguoja.

Jis pabrėžė, jog kolektyviniai Vakarai šios grėsmės nelaiko realia, todėl kol kas nesiėmė jokių veiksmų. Jis apie tai kalbėjo kasdieniame analitiniame vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

V. Putino branduolinis šantažas jau seniai nieko nestebina, tačiau tebėra atgrasantis sprendžiant Ukrainos aprūpinimo reikiama įranga ir ginkluote klausimą. Ar Kremliaus vadovas rizikuos žengti beviltišką žingsnį ir panaudoti taktines branduolines raketas – ginčytinas klausimas, daugelis ekspertų vis dar negali prieiti bendros nuomonės.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų rezervo pulkininkas sakė: „Prieš savaitę gavome informaciją iš Norvegijos žvalgybos, kad Rusija į kai kuriuos Šiaurės laivyno laivus ir povandeninius laivus įdėjo taktinius branduolinius ginklus (išimtus iš saugyklos). O vakar sužinojome, kad vienas iš branduolinių povandeninių laivų gavo kovinį nurodymą vykti į raketų paleidimo zoną. Dabar jie turi pilną kovinę parengtį ir galimybę 24 valandas per parą panaudoti branduolinės atakos priemones“.

 

Olegas Ždanovas paaiškino, kodėl Vakarų šalys vis dar ignoruoja galimą Rusijos branduolinio ginklo panaudojimo grėsmę: „Pažiūrėkite į situaciją, kuri susidaro. Vakarai nereaguoja, atkreipkite dėmesį. Vakarai nereaguoja į visas šias neplanuotas pratybos. Kodėl? Nes Rusijos Federacija jau „perkaito“ bauginimo branduoliniais ginklais laipsnį: jau vėsta, jau įveikė savo apogėjų“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(109)
(27)
(82)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: