Tai tiesiog neįtikėtina: ką gavo žuvusių okupantų artimieji Leningrado srityje  ()

Leningrado srityje Rusijos pareigūnai per karą žuvusių karių artimiesiems dovanojo skutimosi putas ir šampūnus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vasario 23 dieną Leningrado srityje Rusijos pareigūnai per karą žuvusių karių artimiesiems dovanojo skutimosi putas ir šampūnus. Dovanos sukėlė pasipiktinimą socialiniuose tinkluose.

Tinkle pasklido nuotraukos, kuriose užfiksuotas „dovanų“ įteikimo procesas. Rusijos žiniasklaida pranešė, kad pas gyventojus vyko vietos valdžios atstovai, kurie iškilmingai įteikė dovanas.

„Tėvynės gynėjo dieną dera pagerbti ne tik karius ir karininkus, bet ir jų šeimas, tuos, kurie tiki ir laukia namuose, kurie meldžiasi už juos kiekvieną dieną ir valandą. Kas drąsiai ir garbingai atlaikė žinią apie didvyrių mirtis“, – rašė rajono pareigūnai.

Paskelbtose nuotraukose artimiesiems dovanojami vyriški šampūno ir skutimosi putų rinkiniai. Tačiau socialiniuose tinkluose daugelis pasipiktino tokiomis dovanomis žuvusių kariškių šeimoms. Komentaruose jos buvo pavadintos netinkamomis – tokias dovanas daugelis išjuokė.

 

Po daugybės kritikos fotoreportažas ir įrašas buvo ištrinti. Anot pareigūno, šampūnas ir skutimosi putos – dėmesio ženklas. Be to, buvo kalbama su karių artimaisiais, žadama išspręsti jų problemas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(56)
(1)
(55)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()