Skelbiama Rusijos gynybos katastrofa: šalia tarptautinio Briansko oro uosto nugriaudėjo 2 sprogimai  ()

Prie Briansko tarptautinio oro uosto nugriaudėjo du sprogimai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kovo 3 dieną netoli Briansko tarptautinio oro uosto nugriaudėjo du sprogimai. Apie tai pranešė keli Kremliaus propagandą skleidžiantys kanalai.  Anot jų, oro gynybos sistema esą numušė Ukrainos droną.

Tačiau Briansko srities valdžia jau viską paneigė: pagal jų versiją į sprogimus panašius garsus skleidė garso barjerą pralaužęs naikintuvas.

Vietos gyventojai šaipėsi iš valdžios bandymo sugalvoti pasiteisinimą naujam sprogimui.

Tinklaraštininkas Anatolijus Nesmijanas mano, kad vis gausėjantys pranešimai apie Rusijos taikinių atakas giliai užnagaryje įtikinamiausiai rodo visišką bet kokios oro gynybos žlugimą.

„Gali būti, kad kur nors yra išsaugotos priešraketinės gynybos židinio sritys, bet apskritai Vakarų kryptis yra viena didelė skylė“, – apibendrino jis.

 

Tinklaraštininkas įsitikinęs, kad Rusija yra visiškai neapsaugota nuo bet kokios sisteminės atakos. Jei Ukrainos ginkluotųjų pajėgų bepiločiai orlaiviai beveik netrukdomi patenka į Rusijos Federacijos teritoriją, tada nesunku nuspėti, koks bus masinis bet kurio technologiškesnio priešo paleidimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(84)
(1)
(83)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: