Po šiuo video ūžia visas pasaulis: „Jie savo rankomis sukūrė ukrainiečiams naują nacionalinį didvyrį. Bus prisimenamas šimtmečiais“ (Video, foto)  ()

„Šis karys, kuris net prieš ginklą neatsisakė savo pažiūrų ir neprašė pasigailėjimo, stovės ant pjedestalo kiekviename Ukrainos mieste.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariuomenė paviešino ukrainiečio karo belaisvio nužudymo vaizdo įrašą, kurio paskutiniai žodžiai buvo „Šlovė Ukrainai!“. Kur ir kada tai buvo užfiksuota, kol kas nežinoma, tačiau propagandistai jau sugalvojo versijas, kas nutiko: vieni rašo, kad „įvykdė egzekuciją“ Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariškiui, kuris esą kankino rusų belaisvius, kiti tvirtina, kad tai neva Ukrainos gynėjai apvilko okupantą uniforma ir jį nušovė.

O kol „karo korespondentai“ praktikuojasi rašydami pasiteisinimus dėl įvykdyto karo nusikaltimo, Aukščiausiosios Rados žmogaus teisių komisaras Dmitrijus Lubinecas jau išsiuntė tarptautiniams partneriams ir užsienio kolegoms vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotas beginklio Ukrainos gynėjo nužudymas. Be to, atvirose vietose palikti rusų komentarai, kuriuose raginama nužudyti visus ukrainiečius, buvo išversti pasaulio bendruomenei.

 

 

Žurnalistas Denisas Kazanskis mano, kad rusai, nušovę ukrainiečių karį už tai, kad jis pasakė „Šlovė Ukrainai!“, sukūrė mūsų šaliai naują herojų ir galingą vienijantį simbolį.

 

„Šis karys, kuris net prieš ginklą neatsisakė savo pažiūrų ir neprašė pasigailėjimo, stovės ant pjedestalo kiekviename Ukrainos mieste“, – komentavo jis.

Anot jo, dar vienas nežmoniškas įsibrovėlių poelgis pademonstravo jų žemą IQ lygį: „Jie savo rankomis sukūrė ukrainiečiams naują nacionalinį herojų. Ne apgailėtiną močiutę su vėliava, išaukštintą silpnaprotiškų rusų politologų, o tikrą herojų, kuris bus prisimenamas šimtmečiais“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(169)
(2)
(167)

Komentarai ()

Susijusios žymos: