„Geriau jau pats nusižudysiu“. Z-korespondentas skelbia, kas jį paniškai gąsdina po karo  ()

Rusijos propagandistas pradėjo kalbėti apie Rusijos pralaimėjimą kare, pradėtame prieš Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propaganda pastaruoju metu nuliūdo, supratusi karo pralaimėjimo neišvengiamumą. Apie tai atvirai parašė „Z-war“ korespondentas ir propagandistas Pozdniakovas, pažymėjęs, kad planuoja atimti sau gyvybę, kol jo nepasiekė Ukrainos saugumo tarnyba, praneša Dialog.UA.

„Nėra ko prarasti. Po pralaimėjimo man vis tiek niekur nebus vietos, belieka tik pasikarti, kas... ir nutiks tokiu (Rusijos Federacijos karinio pralaimėjimo – red. past.) atveju... Nebus kaip pasislėpti. Šiuo atžvilgiu Ukrainos saugumo tarnyba bus geresnė už „Mossad“, trumpai tariant, su visomis pasaulio specialiosiomis tarnybomis... Praėjus metams pasakysiu nemalonų dalyką: apie pergalę (be branduolinio ginklo) tikrai negali būti nė kalbos“, - rašė Rusijos propagandistas.

Pozdniakovas nepatikslino, kaip branduolinių ginklų naudojimas padės Rusijai mūšio lauke.

Z-karys taip pat itin neigiamai atsiliepė apie rusų tautą.

„Šioje šalyje niekam nerūpi niekas, išskyrus asmeninį praturtėjimą, karjerą... Likusieji yra tiesiog de#$liai, atitrūkę nuo realybės... Tikri kvailiai“, - skundėsi propagandistas.

 

Pažymėtina, kad Kremliaus propagandistų retorika pastaruoju metu smarkiai pasikeitė. Niekas nebemini „Kijevo per tris dienas“ ir denacifikacijos. Vietoj to dažniau pasigirsta žodžiai „pralaimėjimas“ ir „taikos derybos“. Be to, aktyviai propaguojamas naratyvas, kad Ukraina neva yra spąstai, į kuriuos JAV įstūmė Rusiją.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(81)
(0)
(81)

Komentarai ()

Susijusios žymos: