Bachmuto likimas nuspręstas – paskelbti Zelenskio ir Zalužno susitikimo rezultatai  (1)

Ukrainos kariuomenės vadovybės štabas, atstovaujamas Zalužno ir Syrskio, atsakydamas į Zelenskio klausimą apie būsimą Ukrainos ginkluotųjų pajėgų veiksmų planą, pasisakė už Bachmuto gynybos tęsimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prezidentas Zelenskis šiandien surengė naują Vyriausiojo vado štabo posėdį, kuriame Ukrainos kariuomenės vadas pranešė prezidentui apie situaciją pagrindinėse fronto kryptyse, įskaitant Bachmutą. Tai praneša naujienų agentūros, remdamosis pareiškimu, paskelbtu Ukrainos prezidento svetainėje.

Pranešime pažymėta, kad ypatingas dėmesys buvo skiriamas situacijai, susijusiai su Bachmuto gynyba.

Be to, Zalužno ir Syrskio atstovaujamas Ukrainos kariuomenės vadovybės štabas, atsakydamas į Zelenskio klausimą apie būsimą Ukrainos ginkluotųjų pajėgų veiksmų planą, pasisakė už Bachmuto gynybos tęsimą.

Abu palaikė miesto gynimo operacijos tęsimą, sklandant gandams apie galimą Ukrainos ginkluotųjų pajėgų priešakinių dalinių išvedimą į iš anksto paruoštas gynybines pozicijas.

 

Susitikimo metu buvo svarstytas ginklų ir įrangos tiekimo bei paskirstymo įvairiems fronto sektoriams klausimas.

Prezidentūros kanceliarija patikslino, kad štabo posėdyje dalyvavo žvalgybos vadovas, premjeras, Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius, aukšti saugumo pareigūnai, karinių padalinių ir operatyvinių sričių vadai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(165)
(7)
(157)

Komentarai (1)