„Į orą pakilo du sunkvežimiai KamAZ“. DLR vadas atskleidė rusų „mobikų“ idiotizmą  ()

Rusijos karių tingumas ir menka motyvacija tampa vis rimtesne okupantų problema.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariuomenė fronto linijoje ir toliau patiria rimtų problemų. Vienas iš „DLR“ lauko vadų Aleksandras Chodakovskis savo „Telegram“ kanale pasakojo, kaip Ukrainos ginkluotosios pajėgos su amunicija iš karto susprogdino dvi rusiškas „KamAZ“ transporto priemones. Jis pripažino, kad įsibrovėlių eiliniai atsisakė kasti priedangas amunicijai ir paliko amuniciją minosvaidžių ekipažams sunkvežimiuose.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų daliniams išsiaiškinus rusų pozicijas, buvo suduotas smūgis į „KamAZ“ transporto priemones, dėl to amunicija detonavo – abu sunkvežimiai pakilo į orą. Chodakovskis piktinasi, kad Rusijos karių tingumas ir kvailumas daro didelę žalą okupaciniams daliniams.

„Per savaitę prie dviejų minosvaidžių ekipažų pakilo du sunkvežimiai „KamAZ“ su amunicija, jie patingėjo sukurti apsaugą amunicijai, sunkvežimius „KamAZ“ pastatė apie šimtą metrų nuo savo pozicijų, kad būtų netoli tempti. Natūralu, kad priešas tai aptiko ir sunaikino sunkvežimius“ – rašo jis.

 

Negana to, Chodakovskis skundžiasi, kad Rusijos karių tingumas ir menka motyvacija tampa vis rimtesne okupantų problema.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(209)
(3)
(206)

Komentarai ()

Susijusios žymos: