„Likę lieka pūti“: Z-korespondentas atskleidė, ką fronte daro Ukrainos gydytojai - rusams tai kosmosas  (1)

Frontas yra nusėtas per kautynes ​​likviduotų rusų karių palaikais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Frontas nusėtas per kautynes ​​likviduotų rusų karių palaikais. RF ginkluotosios pajėgos toli gražu neevakuoja visų.

Tai atvirai paskelbė Rusijos Z-korespondentas, rašantis „Telegram“ kanale slapyvardžiu „Karkuša“.

Jis pažymėjo, kad vienoje iš vietų RF ginkluotųjų pajėgų dalinys pasiima tik savo žuvusiuosius. Tie įsibrovėliai, kurie buvo likviduoti ankstesniuose šturmuose, paliekami pūti pakelėse. Rusams ypač nerūpi ORDLO gyventojai, kurie buvo priverstinai mobilizuoti pirmajame karo etape. Akivaizdu, kad Rusijos Federacija juos laiko antrarūšiais žmonėmis, kurių net nereikia laidoti.

„Apie liūdnus dalykus. Yra daug „200“, kurių niekas neima. Sprendžiant iš geležinių šalmų, jie yra vietiniai mobilizuotieji. Ir būtų gerai, jei jie gulėtų ugnies paveiktose teritorijose. Bet jie guli prie pat kelio, pora kilometrų nuo priešakinių pozicijų. Savus pasiima, o „200“ iš kitų dalinių niekam nerūpi“, – rašo Z-korespondentas.

Jis itin nepatenkintas ir suteikiamos medicininės pagalbos Rusijos kariams lygiu. Propagandistas pažymėjo, kad Ukrainos gydytojai, nepaisydami pavojaus savo gyvybei, eina į priekį, kad išgelbėtų kovotojų gyvybes. Rusijos gydytojai to nedaro.

„Skirtingose ​​vietose stebėjau priešo gydytojus. Jie važiuoja į priešakines pozicijas, į apkasus, greitai pakrauna ir išsiveža. Mūsų gydytojai labai vertina save“, - rašo Karkuša.

 

Jis tikina matęs, kaip okupantas su žaizdomis abiejose kojose, su uždėtais turniketais, savarankiškai nuėjo 4 km, kad gautų medikų pagalbą, nes gydytojai atsisakė artintis į priešakines pozicijas. Tie įsibrovėliai, kurie visiškai negalėjo vaikščioti, buvo tempiami antklodėmis.

Jis taip pat papasakojo apie įvykį, kai rusų gydytojai, vežant okupantą su sunkia žaizda, du kartus buvo sustoję po 20 minučių „pakalbėti“.

„Drąsa nebūdinga mūsų medikams. Atvejis, kai aš gerbiu ho**lus (ukrainiečių įžeidžiantis pavadinimas – red.) labiau nei savo bailius“, – rašė Z-korespondentas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(138)
(4)
(134)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: