„Pietuose mes pasiekėme apkasus, kuriuos okupantai iškasė sau“ – Ukrainos karys skelbia netikėtus įvykius Bachmute (Video)  ()

Ukrainos ginkluotosios pajėgos neplanuoja trauktis iš Bachmuto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų karys Vološčenko, slapyvardžiu „Stone“ kalbėjo apie situaciją Bachmute. Jis pasidalijo Ukrainos gynėjų sėkme, sakydamas, kad „Bachmuto pietuose jie net pasiekė apkasus, kuriuos įsibrovėliai iškasė sau“.

Karys pažymėjo, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos neplanuoja trauktis iš Bachmuto.

„Dabar Bachmute vyksta tikrai baisūs mūšiai, priešas savo bunkerio gulbei nori pateikti nors kokią nors pergalę, todėl puola iš trijų pusių“, – pasakojo karys.

Jis pažymėjo, kad Bachmute niekas nesikeičia – priešo taktika išlieka ta pati. Okupantai bandė patekti iš pietų ir netgi turėjo tam tikrą pasisekimą, bet buvo atstumti.

„Mes juos ten greit išskirstėme. Ir mes jau seniai užėjome į jų pirmuosius apkasus, kuriuos jie ten iškasė sau“, - komentavo Vološčenko.

Kaip jis pridūrė, padėtis pietuose yra įtempta, bet stabili.

Vološčenko pažymėjo, kad, atvykus vyriausiajam vadui generolui Syrskiui, buvo surengtas susirinkimas ir buvo priimtas sprendimas neatiduoti Bachmuto.

 

„Dabar pas mus jau atvyko pastiprinimas, įranga yra gana gera, o vaikinai gerai dirba“, – pridūrė Vološčenko.

Kaip pridūrė gynėjas, Bachmutas atlieka strateginį vaidmenį.

„Bachmutas yra ta tvirtovė, kuri nukerta jų ketinimus toliau pulti tuos miestus ir miestelius, kurie jiems strategiškai reikalingesni. Kol kas viskas klostosi sunkiai, bet mūsų gynybos pajėgos laikosi linijos“, - reziumavo „Stone“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(168)
(2)
(166)

Komentarai ()

Susijusios žymos: