Maskva turi kolosalią problemą: rusai masiškai pereina į Ukrainos žvalgybą - kas nutiko? (Video)  ()

Šiandien Ukrainos žvalgybos pareigūnai yra vieni geriausių pasaulyje: jie mato ir girdi viską iki pat Sachalino.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vis daugiau rusų pradeda bendradarbiauti su Ukrainos žvalgyba, kaip ne kartą pranešė Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausios žvalgybos valdybos vadovas Kyrylas Budanovas. Pasak karo eksperto Romano Svitano, tai rodo, kad ukrainiečių žvalgybos tarnyba bent jau gavo gerą finansavimą.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų rezervo pulkininkas apie tai sakė interviu su Aleksejumi Gomonu metu.

„Mūsų žvalgyba dabar yra geriausia pasaulyje, nes ji atlieka kovinėmis sąlygomis svarbias užduotis tiek okupuotose teritorijose, tiek Rusijos viduje, - sakė R. Svitanas. - Mes gauname tikslias taikinių vietos koordinates, tada suplanuojame jų sunaikinimą, ir iš karto, neduodant laiko pasitraukti. Natūralu, kad žvalgome technikos judėjimą, ir sandėlius, ir vadovybės postus. Nuo mūsų žvalgų pasislėpti neįmanoma“.

Ekspertas taip pat pridūrė, kad egzistuoja dar vienas žvalgybos tipas – vadinamieji radijo inžinerijos būriai. Mažai kas apie juos kalba, bet tai yra visa kariuomenės šaka, kuri atlieka svarbias užduotis. „Jie viską mato, girdi atstumu iki Sachalino“, – sakė pulkininkas.

 

„Ką gali reikšti žmonių, kurie pareiškia norą ar yra priversti bendradarbiauti su Ukrainos specialiosiomis tarnybomis padidėjimas?“, – paklausė pašnekovo laidos vedėjas.

„Manau, kad tai bent jau rodo, jog mūsų žvalgyba gavo gerą finansavimą. Faktas, kad užmokesčio komponentas žvalgybos darbe niekada nebuvo nuvertintas, todėl kuo daugiau finansuojama mūsų žvalgyba, tuo daugiau žmonių atsiras tarp priešų tam tikriems veiksmams vykdyti. Kuo labiau skursta Rusijos visuomenė, tuo daugiau rusų dirbs mūsų žvalgybai“, – aiškino karo ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(152)
(1)
(151)

Komentarai ()